Seminarium Köping AK

I lördags hade jag workshop/seminarium hos Köpings AK. Alltså, jag älskar att åka iväg och hålla i just sånna här dagar! Först hade jag uppvisning av mina lyft. Det är något jag älskar, bokstavligen älskar. Så jag blev väldigt glad när de meddelade att de ville ha en uppvisning. Därefter blev det en heldag med tyngdlyftning. Det blir en intensiv dag både för mig och de aktiva. Ibland blir det väldigt klurigt, men ändå kul, med tekniken för varje individ. Alla lyfter olika, har olika förutsättningar och har olika kroppsbyggnader. Därför blir tekniktipsen otroligt individanpassade, men det är också något som gör sånna här dagar väldigt roliga. Jag hade skitkul hela dagen, fick möta superfina människor på alla sätt. Tack så hemskt mycket för att jag fick komma Köpings AK!  

    
    
 

En tanke på “Seminarium Köping AK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s