Lyftarmöte 

Det fanns detaljer av träningen som var riktigt bra på dagens två pass. Dessa detaljer, tänker jag behålla och känna mig nöjd med. Sen fanns det andra delar av passen som var riktigt jobbiga, stretchingen är en av dem. Men nu är den ordentligt påbörjad och jag ska verkligen sköta mig denna gång, ni som träffar mig, påminn mig gärna😊😊 

På kvällen var lyftarmöte med klubben. Arbetsfördelning delades ut, jag kommer bland annat att hålla i KM, några läger och ungdomsträningar med hjälp då jag är borta en hel del. Men det ska bli kul och spännande med ny struktur på klubben 😊 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s