Mer rörlighet alltså 

Stockholmsdag idag. Brottades med ryck både på förmiddagen och på eftermiddagen, inget att skryta med direkt. Den nya tekniken sitter inte helt hundra. Och sen har jag blivit så jäkla stel, överallt. Jag har varit superdålig på att stretcha och nu får jag ta mina konsekvenser, rörligheten måste definitivt tillbaka. Men en lätt 3:a på 125 kg i knäböj fram satt i alla fall idag, kändes som att jag kunde ha gått på lite mer, men inte det som är prioritet just nu.  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s