Stryker dagens pass 

Världens sämsta dag, världens sämsta pass x2 men kanske världens  bästa tröja?  

 
Nya tag imorgon med ny kraft. Idag hade jag styrkeryck på förmiddagen och styrkevändning på kvällen. Kunde knappt ha gått sämre kan jag säga er, så dåligt gick det. Skyller på att det var evigheter sen sist jag körde dessa övningar och hoppas på att jag har rätt. Är så otroligt ur balans med allting just nu och det är varken kul eller motiverande. Kanske det vänder? 😊 Det tror i alla fall jag 😃 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s