Miniläger med stockholmarna

Denna helg blev ett miniläger på Bosön med blandade personer, både från Stockholm och andra delar av Sverige. Bland annat Sandra med som håller på med skeleton, häftig sport! Vi har avverkat två träningspass idag. Första passet gick bra för min del, väldigt nära ett efterlängtat PB i ryck bock, men nära skjuter ingen hare. I väntan på nästa pass tog vi båten runt om i Sthlm, otroligt fint!  

Pass nr två var tanken att dagsmaxa i stöt, men höger lår ville definitivt inte vara med. Konstigt att det kan svänga så hastigt ibland eftersom morgonpasset kändes så bra. Nåja, sånt är livet. Imorgon är det nya tag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s