Paus i vardagsrummet 

Jösses va skönt att få vara hemma. Att få se på TV, lata sig i soffan och gå ut med hunden. Detta är några saker jag inte har gjort sedan maj månad. Sommaren har varit helt fantastisk men den är så annorlunda till livet som finns i E-Tuna. Älskar båda på olika sätt, men för satsningen är det bättre förutsättningar här på fastlandet. Men jag måste erkänna, jag har definitivt saknar soffan och TV:en, att bara ta en halvtimmes paus. Den tiden har inte funnits på ön den här sommaren. Njuter verkligen! 😃😃

En tanke på “Paus i vardagsrummet 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s