Sen kvällsträning

Fullspackad dag idag, från tidig morgon till sen kväll. Den enda träningsmöjligheter jag hade idag var från 21.00. Inte den bästa tiden och kanske inte optimalt att träna så sent. Men hellre att det blir lite träning än ingenting då jag inte hade inplanerad vilodag idag. Vi var 4 st som tränade tillsamman klockan 21 till strax efter 22. Är överlycklig att jag slapp vara ensam vid denna tid då man verkligen behöver pepp för att kunna träna så sent. Tack så hemskt mycket! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s