Mini NM-lägret avslutat 

Min resa hem är nog längst av alla ifrån lägret, just nu sitter jag och väntar på att båten ska gå (som går om 4 timmar), är hemma ca halv 1 i natt. Men det blir en kort vistelse på ön nu, hem och jobba de sista arbetsdagarna sedan befinner jag mig hos maken i E-Tuna igen. 

I alla fall så är lägret avslutat. Hade önskat mig ett litet längre läger (längtar redan tills nästa). Idag hade vi den sista delen på Fysprofilen, nämligen 2000 m (Cooper). Klockan 09.00 var det dags och direkt efter blev det den sista tyngdlyftningsträningen. Hade föredragit löpningen efter träningen, men ibland får man bita i det sura äpplet. Min rygg (längst ned) kraschar alltid när jag gör Cooper-test, idag kände jag dessutom av vaderna och knäna. Så träningen efter blev varken rolig eller skön för kroppen. 

Efter träningen blev det lunch och därefter avfärd. När jag skulle åka startade inte min bil, hade dock turen att en av deltagarna var kvar med sin bil (de andra hade åkt redan), men det blev ingen starthjäp från den bilen då den inte heller startade. Så vi blev kvar en stund till och funderade på vad vi skulle göra. Till vår förvåning kom Anders Andersson (som kom på besök idag) tillbaka och så fick vi igång bilarna. Ibland gäller det att ha lite flyt 😂  Tack!

Två PR fick jag med mig denna helg och jag är ganska nöjd med resultaten på fysprofilen. Idag kom även beskedet till vilka som får åka på Nordiska Mästerskapen i slutet på augusti. Tror dessa kommer presenteras på förbundets hemsida inom kort. Jag är en av deltagarna. Ska bli kul att tävla även om jag tycker att den ligger dumt till i min träningsplanering (för mig). 

Bilder hade jag ont om till detta inlägg, men här är en bild på Stefan från igår när vi spelade kortspel.  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s