Nygamla skor 

Min hand börjar äntligen bli bättre! Jag kan nu träna på nästan ordentligt igen.  Det har däremot blivit lugnare på träningsfronten pga handen. Idag skulle jag köra hela mitt dagsprogram, men insåg innan träningen att jag hade glömt min träningsväska 6 mil ifrån Visby, typiskt! Så jag fick leta fram mina gamla lyftarskor, mina helt första skor som jag fick när jag var runt 13 år gammal. Kommer väl ihåg att mamma sa att jag skulle köpa ett par större skor som jag kunde växa i, men än idag är de förstora för mig, haha 😂  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s