Sliten men taggad!

Påväg hem till ön efter 4 tokunderbara pass i Sthlm, jäklar va peppad jag är! Jag älskar verkligen att träna tyngdlyftning,  Angelica skrev ett riktigt bra inlägg om det igår, det kan ni läsa här. Känner precis likadant, hur dåligt jag än mår, blir jag alltid glad av att få träna denna fantastiskt roliga sport!  

  
Tack alla inblandade för dessa två dagar i storstaden, ses snart igen!  

 Fick finfina strumpor idag, nya favoriter 💛  

2 tankar om “Sliten men taggad!

  1. Kul att du var förbi Carita!
    Dom andra tillfällena vi pratade om har jag hunnit få semester och hakar på! 🙂
    Kram Frida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s