SM- du är välkommen 

Ännu en bra dag. Har gjort mina ingångsvikter i ryck och stöt nu inför SM. Känns bra och tävlingen närmar sig! Har haft så mycket ångest för denna tävling, har känt mig ensam och funderat länge vem som skulle coacha mig exempelvis. Många frågetecken och funderingar har snurrat omkring mig. Det är tufft på olika sätt efter denna vår. Men trots att vissa saker fortfarande slår emot mig så lyckas jag hitta motivation och kraft ändå tack vare underbara människor. Och Gunnar Lögdahl från klubben kommer upp till SM bara för att coacha mig vilket jag är oerhört tacksam för! Ska bli kul att få träffa alla tyngdlyftare från olika delar av Sverige igen!! Ja, SM-veckan kan komma nu 😃😃 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s