Bänk-onsdag för Oskar och 6 dagar kvar till SM

Det blir mycket träning på mitt eget podie utomhus och jag har än så länge haft riktigt tur med vädret när jag har tränat, så jag klagar inte. Men det blir även träning hos min modersklubb, Visby AK. Jag älskar att träna där, alltid så go stämning och får maximalt stöd av alla snälla människor. Jag tränar mycket med en av mina bästa träningskompisar, Oskar Stillman. Idag hade han ”bänk-onsdag”, nära ett PB, nästa gång sitter den!  

 

SM närmar sig, på tisdag tävlar jag kl 19.00. Jag återkommer om det finns någon sändning att se live. Jag har inte toppat formen till detta mästerskap som jag gjorde inför EM, men det känns faktiskt bra ändå tycker jag! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s