Hej El-cykel 

Jag älskar utelivet, att gå promenader i skogen med hunden är så skönt. Jag cyklar även ganska mycket, i princip varje dag till träningen. Jag gillar däremot inte att cykla, tycker det är ofantligt tradigt att trampa. Att sitta på en cykel har jag däremot inget problem med, det är mer själva trampandet som är tråkigt. Idag lånade jag min mors el-cykel och det var första gången jag cyklade på en sådan, men applåder!!! Helt underbart att sitta på en cykel utan att behöva trampa, inte ett dugg jobbigt att cykla i motvind eller i uppförsbacke 😃😃 Fantastiskt!  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s