KM 2015

Idag var det dags för årets KM på ASK! Jag var uppe med tuppen för att fixa iordning lokalen. Vi tävlade på två podium samtidigt! Det var första gången vi gjorde det, och det blev väldigt lyckat! Är så nöjd med tävlingen, blev så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig (var orolig för hur dubbelpodiet skulle fungera). Det var totalt 18 st tävlande. Kan varmt rekommendera att tävla på 2 podier samtidigt, blir så mycket spännande för publiken  och tiden går dessutom mycket fortare (efter 54 lyft hade det gått 40 min!).  

           

Grattis Gunnar som blev årets klubbmästare även detta år! Och tack alla inblandade (domare, klovare, speaker m.m) som hjälpte till, utan er hade det inte gått. Tack även publiken som kom! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s