Mot KM i E-Tuna 

Blev ett sista pass på Kalmar AK idag, ett helt okej sådant. Gjorde bland annat vändningar från podie, tycker det är ganska svårt att få till en bra startposition därifrån, knepigt typ, kroppen samarbetar inte i den positionen. Efter det skulle jag dagsmaxa i knäböj bak. Bommade på 150 kg konstigt nog, gjorde ju en 3:a på den vikten nu i veckan. Blev lite lätt frustrerad och gjorde därför en 10:a på 130 kg istället, haha.  


Sorligt att lämna alla på Kalmar AK som jag tränat 3 år med när vi bodde där, men är tillbaka så snart som nästa helg igen för att utföra några ärenden. Nu är jag i alla fall framme i E-Tuna, imorgon är det dags för klubbmästskap på ASK som jag håller i! Kommer bli så kul!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s