Magisterexamen!

Jag bloggar inte alltid om mitt privatliv, utan mer saker som handlar om tyngdlyftningen. Skolan är en sådan sak som jag sällan skriver om här. Men idag tog jag faktiskt examen, 4 hela år har gått sedan jag började på Linnéuniversitetet i Kalmar, grundlärarutbildningen 4-6. Känns skönt att faktiskt ha en ordentlig utbildning som jag kan gå till efter min lyftarkarriär! Så nu kan jag tillägga en magisterexamen i mitt liv 🙂 🙂

11392913_10153006902827695_2587657852939009517_n

 

Självklart har jag hunnit med att träna också idag. Blev ett ganska bra pass med lite mer flås i. Här är filmen på mina knäböj fram som jag lovade:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s