Träningsvecka i Kalmar 

Dagen började med att dopingpolisen ringde strax efter halv 7 (blev ingen sovmorgon som var inplanerat). Jag gick ut för att hämta in henne (bor på vandrarhem), men då var hon inte där. Letade som en galning efter henne eftersom jag inte kunde ringa upp (de ringer alltid från dolt nr). Men hon måste ha åkt eller något för jag hittade henne inte, jättekonstigt. 😳 

Sedan blev dagen lite bättre och så kul att träffa alla Kalmar AK:are igen!  

  
Träningen gick väldigt bra för min del. Blev ett ganska så lugnt pass efter helgen med få reps. Dock slank 105 kg i styrkevändning + överstöt upp! 😃 supernöjd med min överstöt, lägger upp en film imorgon! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s