Dag två på lägret 

Tiden går så fort när man är på läger tycker jag. Dubbelpass idag också har det blivit, gått riktigt bra för min egen del. Lägret är så kul och stämningen är toppen tycker jag, bara positiva människor, underbart!  

      
Jag gillar att vara på läger här, det är så bra med alla podier och Eleiko utrustning! På eftermiddagen utmanade jag Ledaren Anders i vändning (jag fick 20 kg i handikapp). Jag förlorade, men ändå kul! Jag fick upp 121 kg och Anders satte dit 150 kg, enkelt.  Nästa gång tar jag dig! 😊

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s