Mot sommar 2015!

Kommer ni ihåg när jag sa att jag hade hämtat en sak i Halmstad för någon helg sedan? 🙂 Jag tänkte nu dela med mig! Efter att våren blev som den blev så bestämde jag mig för att tillbringa sommaren på Gotland med min familj istället. Det är hela 3 år sedan sist jag var en hel sommar på ön, men nu är det dags igen, längtar! Jag är så motiverad till denna sommar och kommer att träna på en helt ny nivå.

Jag kommer att träna trippelpass några dagar i veckan för att träna mer intensivt där fokus och noggrannhet kommer vara prioritet. Jag kommer att bo hos min mamma där jag lånar en del av hennes trädgård. Där kommer jag att ha ett eget podie med vikter och stång. Genom detta sätt slipper jag åka till en träningslokal. Självklart kommer jag att träna på Visby AK också, men två pass om dagen kan jag nu genomföra hemma. För att denna möjlighet kunde gå i lås har Eleiko sponsrat mig genom att låna ut utrustning under sommaren. Jag kan nu bibehålla och öka formen riktigt ordentlig. Jag är så otroligt tacksam för att de ger mig denna möjlighet! IMG_7986 IMG_7987 IMG_7988

 

3 tankar om “Mot sommar 2015!

  1. Men titta! En sån tjusig klädhängare med Eleikoreklam på 🙂
    Glöm inte bort hur viktig vilan är nu bara med träningsutrustningen så nära.

    • Visst är den 😍 ja, det gäller att vara kall i huvudet och våga vila med, den absolut svåraste biten! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s