Sthlm-torsdag 

Livet är på topp igen, för varje dag som går nu, går det mot rätt riktning. Jag älskar mina torsdagar, som innebär träning i storstaden. Idag var det en sådan dag, tillsammans med SAK på Bosön. Efter allt som hänt så gillar jag att åka iväg och träna! Tack för att jag fick träna med er på SAK på erat träningsläger!  

    
Och vet ni vad? Mitt träningsläger fortsätter, men i den andra storstaden, Göteborg. Snart kommer jag alla Mossebergare 😃  

2 tankar om “Sthlm-torsdag 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s