Nöjd!

Är så otroligt nöjd med min träning idag! Det är inte ofta som jag har den känslan. Visst är jag nöjd om jag genomfört ett träningspass, men jag vill alltid ha mer, högre vikter, fler reps eller mera personliga rekord. Men idag kunde jag faktiskt klappa mig själv på axeln och känna mig stolt. Som jag tidigare nämnt så har jag länge brottas med en bristning i ett muskelfäste, har bland annat vilat från alla knäböj. Jag har nu börjat lägga på lite vikter och kör fler reps. Idag gjorde jag 3×3 i KF på 115. Långt ifrån pers, men en helt underbar känsla att jag klarade dom hyfsat lätt. Det var länge sedan jag var på den vikten, därför blev jag riktigt nöjd + att det inte kändes av i muskelfästet, så glad! SPORT Track&Field

Foto: DECA TEXT & BILD ©

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s