Vilodag 

Varje vecka måste jag få in en hel vilodag. Dels för att jag vet att jag bara sabbar min egen träning om jag inte vilar. Men det är inte bara vila fysiskt utan även mentalt. Det var jobbigt att komma hem igår (men underbart att få vara med Joel & Heia förstås). Att vara på träningsläger ger mig chansen att kunna släppa allting som påverkar mig negativt, för det har varit och fortfarande är många saker som får mig att må dåligt för tillfälligt. Därför är det så skönt att åka iväg och närvara bland energi, motivation och glädje. Helgen gick så fort och jag hade så kul – ta mig tillbaka 🌟

 

Foto: Bezav Mahmod 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s