Tjejläger i Klippan

Idag åkte jag till Skåne och Klippan, det var äntligen dags för tjej-lägret!!! Vi har haft det så kul på första dagen här. 12 underbara tjejer är med på lägret från olika delar av Sverige.  

   

På kvällen hade vi bokat Laserdome i Helsingborg. Brottarna från Klippan var också med vilket gjorde att vi blev hela 18 stycken som gjorde upp om det bästa Laserdome laget. 3 lag blev det, brottarna i ett, blondinerna i ett (jag var med där) och så brunetterna i ett lag. Jag hette Pippi och fick till min förvåning placering 1 och 2 (vi spelade två spel). Min kära rumskamrat, landslagsvän, samordnade till lägret och laserdomelagspelare Falcon träffade mig dock hela 12 gånger under spelet 😂😂  

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s