Bilder & Media

Hela denna vår har egentligen varit upp och ned. Bland annat en mindre bristning i ett muskelfäste gjorde att jag fick börja träna rehab istället för att gå på hårdträningen inför EM. Att jag dessutom blev coachlös för 3 veckor sedan gjorde inte uppladdningen mer optimal heller. Många gånger slog det mig att det inte skulle bli något EM. Det var en tuff period. Men jag gav inte upp och gjorde EM-förberedelsen på mitt eget sätt. För att ladda upp ordentligt så lämnade jag Eskilstuna ett tag, jag åkte till Kalmar, Visby, Stockholm och Gävle för att hitta motivation och kraft (vilket gav resultat!).

På själva tävlingen kändes det bra, mitt stora mål var att ha riktigt roligt samt att lita på mina rutiner. Resultatet blev 92-95-97 (ryck) & 111-115-118 (stöt). Jag ville innerst inne gå in på lite högre och jag ville egentligen ha 100 & 120 (alltid strävan efter mersmak). Därför är det så bra att ha coacherna på plats som är lite klokare i den aktuella stunden. De valde vikter efter placeringar vilket är helt rätt tänk på ett stort mästerskap. De såg även till att jag gjorde A-kval till VM i höst. Jag hade Anders som min ”huvudcoach”, första gången för mig. Men det gick hur bra som helst! Jag fick alla lyft godkända och det kändes som att jag har mer att ge, den känslan är underbar. Tack snälla Jim & Anders för ett toppenjobb!

Jag lämnar nu EM 2015 med stolthet. Jag gjorde dessutom (äntligen) fina överstötar, kanske har jag  rehaben att tacka för!? Det sägs att allting har en mening. Nåväl, tack alla som hejat på mig, ni betyder mycket!

OBS! Alla bilder nedan:DECA TEXT & BILD ©

SPORT Track&Field

SPORT Track&Field

SPORT Track&Field

SPORT Track&Field

SPORT Track&Field

SPORT Track&Field

SPORT Track&Field

SPORT Track&Field

SPORT Track&Field

SPORT Track&Field

SPORT Track&Field

SPORT Track&Field

SPORT Track&Field

 

Och för er som vill se mina lyft så kommer tävlingen här:

Svenska Tyngdlyftningsförbundet har skrivit några rader om min tävling, det kan ni läsa HÄR.

Radio Gotland gjorde en intervju, en kan ni lyssna på HÄR.

Radio Sörmland skrev några rader, kan ni läsa HÄR.

Ekuriren har skrivit en artikel, kan läsas HÄR.

bild

Gotlands tidningar:

IMG_9693

 

Gotlands Allehanda:

Unknown

4 tankar om “Bilder & Media

  1. wonderful performance – an excellent result, congratulations! please tell me whether you use elastic energy vulture as external additives largely determines the final result?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s