EM 2015 (8:a och 2 nya svenska rekord)

Jag har precis tävlat. Jag är glad. Lycklig. Stolt. Det gick hur bra som helst! Jag fick alla 6 lyft godkända, resultatet blev 97 kg i ryck, 118 kg i stöt (nytt svenskt rekord) och 215 kg i totalen (nytt svenskt rekord)! Det kändes lätt och jag har så mycket mer i kroppen! Älskar denna underbara sport och jag älskar att tävla. Förutsättningarna har inte alls varit på min sida till detta mästerskap, ändå så lyckas jag göra en av mina bästa tävlingar, jag är överlycklig. 

Jag bloggar mer om tävlingen imorgon med bilder, videos och andra intressanta länkar, håll utkik!  

 

6 tankar om “EM 2015 (8:a och 2 nya svenska rekord)

  1. Stort grattis! Så otroligt övertygande lyftning som verkligen utstrålar power. Härligt att se styrkan, inte minst på det mentala planet! Kraftfullt rakt igenom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s