Mot KÄNSLAN!

Lite lätt träning ikväll på ASK. Rättare sagt ryck, styrkevändning, stötdrag och KB. Jag tar det väldigt lugnt med mina knäböj än så länge. Benet känns väldigt bra, men det märks att jag tappat styrka. 120 kg i knäböj bak var förra året väldigt lätt och oftast min startvikt på träningen, nu är det betydligt tyngre kan jag säga er :). Men fokus just nu ligger inte på att bli starkare utan mer att hitta form och känsla inför EM nästa vecka! SPORT Track&Field Foto: DECA TEXT & BILD ©, bild från Pre-Camp lägret inför EM.

Just det, ni kan lyssna på Angelica  på Tyngre Radio, HÄR!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s