Slaget till marken

Där kom det. När man redan har det riktigt tufft så kom det ytterligare ett slag. Denna gång knockade det mig till marken. Vart hittar man styrka? Kommer man finna ljuset igen? Jim Gyllenhammar är inte längre min coach…  Jag känner mig så sjuk trasig. Aldrig någonsin har livet känns så jobbigt som just nu. Och jag, som alltid sett till att klara av allting, bitit ihop, kämpat och varit envis att jag skall klara av allting. Just nu känner jag inte igen mig alls. Och så är det EM väldigt, väldigt snart. Hur klarar man av detta?SPORT Track&Field

Foto: Deca text & Bild

En tanke på “Slaget till marken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s