Kvart över 6 morgon & kväll

Jag och Oskar fortsätter med dubbelpass, kvart över 6 morgon och kväll, vill någon haka på så är ni välkomna! Oskar kör i princip mitt program som jag skrivit denna vecka, alltid roligare att vara två som tränar ihop!

IMG_7334
Dagarna går så fruktansvärt fort så fort jag är på ön. Men jag fick till en laserbehandling hos COACHAB idag på lunchen. Har bokat två behandlingar till denna vecka innan jag åker tillbaka igen. Det känns ganska bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s