Fysprofilen

Vet knappt vad jag ska börja. Jag har haft en riktigt rolig dag i Sthlm tillsammans med Angelica , Martina (från Spårvägen) och SOK. Jag och Angelica gjorde fysprofilen på Bosön. Rickard från SOK var domare och Martina var vår egen maskot som hejade på oss (tack!). Efter testerna fick jag hjälp av SOK angående mitt högra lår och fick dessvärre dåliga besked vilket gjorde mig sjukt ledsen. Kan inte säga så mycket mer då allting är väldigt oklart. Men på fredag åker jag upp till Sthlm igen för att träffa läkare, MR och ultraljud. Men jag är så glad för all hjälp och stöttning jag fått idag!

IMG_7293
Men försöker vara positiv. Testerna gick sådär, men det var roligt! Vi gjorde Hopptester, gripen, piklyft, bänkdrag, Chins och 2000 m. Är hyfsat nöjd med allting förutom hopptesterna, där fick jag inte ut någonting pågrund av låret.

IMG_7292

IMG_7295

IMG_7299
Angelica åkte hem efter testerna medans jag stannade kvar med Martina och tränade lite. Därefter blev det middag och besök på Ikea! Tack för idag alla inblandade!

IMG_7289

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s