Bredd-lägret sammanfattning

I fredags började som sagt årets första landslagsläger i Eskilstuna. Vi var totalt 11 lyftare, 5 tjejer och 6 killar från hela Sverige. Det blev 4 träningspass, ett på fredagen, två på lördagen och så ett idag. Däremellan blev det uppladdning, sömn, teori, mat, skratt och så får vi inte glömma det obligatoriska kortspelet igårkväll (Lagnamnen i kortspelet var A-team, B-team, Bra och Ensam, haha😄).

Trots att det var ett kort läger så tycker jag personligen att det är skönt ibland. Då har man fyra pass att sikta sig in på och ge allt i träningen. Det gjorde jag, men tunga ryck och stöt varje pass (!). Och nu är mina händer sådär lagom träningsfärdiga. Jag är nöjd med lägret och tackar alla som deltog. Bra motivation, pepp och inspiration!

IMG_7253

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s