Landslagsläger denna helg!

Idag startade bredd-lägret som STF håller i, denna gång hemma i Eskilstuna. Så kul att få träna med Sveriges bästa lyftare. Det gör mig sjukt motiverad och trots att jag är en fokuserad lyftare på träningarna så sprutar det glädje inom mig. Kändes som att detta var precis vad jag behövde just nu!

IMG_7242

IMG_7243
Själv så brottade jag sjukt mycket med mina överstötar ikväll. Fick upp 110 kg lätt, men på 115 så kommer gamla vanor tillbaka igen. Men vändningarna gick bra så tummen upp för det!

IMG_7246Så nära var jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s