Mer anamma & ny övning utan namn

Fick massa massage av Coach idag och sen blev det även en hel del inställnings-snack. Kändes så skönt (tack)! Inställning, fokus, jädra anamma, kriga och kämpa. Det är tyngdlyftning, och där har jag varit förut, men där är jag inte just nu. Men en sak är säker, tillbaka dit skall jag!

IMG_7162
Körde en superrolig ny övning idag. Först var jag riktigt skeptiskt, men sen visade det sig att jag fick ut massa power som jag inte alls får i vanliga överstötar. Övningen var att stöta direkt från bockarna utan att ”landa” och ”vila” på axlarna. Klarade nästan lika mycket i den övningen som i vanlig överstöt. Riktigt rolig! På min instagram finns en film, det är den första stöten. Där kan man även ge namnförslag 😊

En tanke på “Mer anamma & ny övning utan namn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s