Veckans sammanfattning och minnesmedalj

Sju träningspass blev det totalt denna vecka, stor skillnad på de 12 veckan innan. Nästa vecka är det serieomgång två och därmed kommer det endast att bli fem träningspass + tävling. Jag hoppas att kunna göra en bra tävling. Just nu vet jag inte alls vart formen har tagit vägen, känns som att hela detta år hittills har varit en uppförsbacke. Detta beror till största delen av min hemska muskelknut som hindrar min kraft rätt så rejält. Tycker jag gör allt o lite till för att få den att släppa, har dessutom fått blåmärke för att jag knådat för hårt!

IMG_7158 Har fått Eskilstunas kommuns minnesmedalj för framstående idrottsprestation 2014!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s