Som två stockar

Träningen går inte alltid bra, så är det. Idag var det en sån dag. Jag hade fått världens absolut roligaste program! Med tunga ryck från bockar (favoritövningen), stöt från bock (oxå kul) och maxning i knäböj (fantastiskt roligt). Vad kunde ha gått snett när motivationen var på topp? Jo, mina ben var som två tunga bockar, minimal kraft, supertunga och knappt användbara.

IMG_7122
Men sånt är livet, bara att försöka göra det bättre till nästa gång. Imorgonbitti åker jag, coach och Hampus till Bosön. Jag har haft ett litet problem med en muskel vid knät som inte vill släppa. Så jag skall kolla upp det imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s