Två saker

1. Tittade igenom kalendern lite snabbt och inser att våren nästan är helt fullbokad fram till juni. Helgen som kommer är ledig. Sedan har jag en ledig helg kvar, den 16-17 maj. Är du/ni intresserade av en workshop, uppvisning eller annat roligt med mig den 16-17 maj (eller i juni), skicka iväg ett mail: carita.hansson91@hotmail.com.

2. Bor du i eller nära Eskilstuna och är nyfiken på att börja med tyngdlyftning och är över 18 år? Då är du välkommen till ASK på munktell, tisdagar, 18:00 (Uppvärmda och klara, kom gärna strax efter 17:30), med mig som coach.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s