Spontan simning

Egentligen var det vilodag idag, men fick lite panik imorse när jag insåg att det får bli en vilodag imorgon då jag åker till Vimmerby för att delta på föreläsning med skolan. Samma sak gäller tisdag förmiddag. Så när Joel skulle storhandla släppte han av mig vid simhallen och jag passade på att simma en kilometer, det tar knappt 30 minuter.

IMG_7118
Det blev totalt 12 träningspass (om man räknar med skidåkningen och lilla allmänfyspasset efter) denna vecka. ÄLSKAR att träna. Trots att det blev så många pass den här veckan känner jag mig pigg och bara vill träna ännu mer (bra flow just nu!). På planeringen skulle denna vecka vara en tung vecka, men kan tyvärr inte instämma. Hoppas på en tyngre vecka nu 😊😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s