GT-guldet

Imorgon är det Idrottsgalan på Gotland. Jag har blivit nominerad till ett pris som heter GT-guldet. Det är givetsvis roligt, jag uppskattar alltid utmärkelser eller andra priser. Det gör mig riktigt glad!

Men det blev ett dilemma om jag skulle åka ner till Gotland eller inte. Självklart hade jag önskat att jag kunde varit där och ta emot priset, OM jag vinner. Men det är just det, det står mellan tre olika idrottare. Beslutet hade varit så mycket enklare om jag visste om jag skulle ta emot ett pris, men det vet jag inte nu. Att åka till Gotland fram och tillbaka kostar både tid, pengar och kraft. Och för min del handlar min satsning just om att göra rätt prioriteringar då jag inte har samma förutsättningar som andra idrottare kanske har. Jag skall dessutom åka till ön i början av mars. Så även om jag vill åka, kanske det inte är det bästa just nu. Men jag hoppas ändå att jag vinner 🙂a93ade2cafe9afc203b964d1ccf482ddd6d5b0f5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s