Kondition?!

Två härliga pass idag. På kvällen var min Joel med på träningen. Han tränar mycket ishockey, men ibland får vi till gemensamma pass! Det röda snöret i min träning just nu är kombinationsövningar, just ikväll kändes det som ett konditionspass. Det var vändning hängande, under knä, + överstöt. Och när det står en 3:a innebär det: ett marklyft, en vändning häng, en överstöt, ner till överstötposition, ner till midjan, och där har jag gjort 1 repetition (sedan 2 likadana till utan vila). Jobbigt, men kul!

IMG_7089

IMG_7092

IMG_7095Men det var inte bara jag som var trött, 😂😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s