Kombinationsövningar

Egentligen skulle jag inte ha tränat idag utan varit i Vimmerby och ha seminarium med skolan. Men ibland gäller det att ha tur och det hade jag idag. Sändningen blev via Skype så jag kunde sitta hemma (skönt).
Jag skickade sms till coach och frågade om jag kunde få träna dubbelt istället, och så blev det (happy)!

IMG_7082
Hade jobbiga kombinationsövningar på båda passen. Förmiddag med ryck och kvällen med stöt. Tror det var bra för mig, klarade inte alla repetitioner men gav alla set en chans. Stötkombinationen var Stötdrag-styrkevändning-knäböjfram-kickstöt (väldigt jobbigt).

IMG_7083Post idag om nästa läger, längtar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s