Serieomgång 1, 2015

Är hemma efter årets första tävling. Vi tävlade hemma i Eskilstuna och Stockholms AK gjorde oss sällskap. Jag mådde betydligt bättre idag, endast lite småförkyld som jag har bestämt att det är borta tills imorgon. Kändes konstigt att tävla då jag precis varit sjuk och inte tränat på hela veckan. Sen tycker jag personligen att det är riktigt tråkigt att tävla när man inte kan gå fullt ut. Jag finner ingen anledning till att tävla om man inte kan prestera. Men nu var det serieomgång vilket är en lag-tävling och jag ställde upp för laget.

Jag gjorde fyra lyft, avstod två på grund av att jag inte är helt kry. Fick alla lyft godkända och jag stannade på 93 kg i ryck och 110 kg i stöt. De andra tjejerna i laget var Patricia (81 kg i ryck & 106 kg i stöt) och Sofia (64 kg i ryck & inget resultat i stöt). Stockholms AK vann över oss denna omgång, vi fick ihop 593 poäng och hoppas det räcker till Topp 6 så att vi kan kvala till Lag-SM. IMG_7039

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s