Sjukling hemma

Kommer inte ihåg senast jag var sjuk, att det var väldigt länge sen är dock ett faktum. På lägret blev först Angelica sjuk och nu har jag blivit det. Jag hatar att vara sjuk, det förstör hela planen med träning, upplägg och rutinerna. Det är dessutom tävling på lördag (serieomgång 1), men som det känns nu så blir det ingen tävling för min del.

MEN det finns ändå något roligt att läsa mitt i allt detta negativa inlägg. Det är SOK som skrivit lite kort om lägret på Playitas, det kan ni läsa här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s