Sista passet i Kalmar

Jag lyckades få till ett snabb-pass en sista gång idag innan jag lämnade Kalmar för denna gång. Det blev 60 minuters träning med ryck och stöt, endast 85 kg i ryck och 100 kg i stöt. Det var egentligen morgondagens träning men jag tror inte att jag kommer hinna träna imorgon (reser till Spanien, Fuerteventura). Så jag är glad att jag lyckades klämma in lite träning idag! Lisa Neigart gjorde mig sällskap och tränade på riktigt bra.

2015/01/img_6922.jpg
Tack Kalmar AK för att jag fick komma, träna på bra alla ni!

2 tankar om “Sista passet i Kalmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s