Hej 2015

2014 var ett år med riktigt blandade känslor. I början var allt toppen och med flytt till E-Tuna och jag gjorde bra tävlingar. Till hösten blev det betydligt tuffare än vad jag väntat. En period mådde jag inte alls bra vilket resulterat till sämre tävlingar. Men jag hoppas verkligen att 2015 blir ett bra år och att vi kommer trivas här i staden.

Jag kommer förmodligen ta examen någon gång under året vilket skall bli så kul. Något helt fantastiskt spännande händer under sommaren vilket jag berättar mer om då. Och sen skall jag försöka komma ikapp min utvecklingskurva igen! Det blir massa läger, träningar och tävlingar som förgyller mina dagar.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/835/40466045/files/2015/01/img_6850.png
Foto:Deca text & bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s