Något som jag aldrig kommer göra om…

Checka in passet 😝😂😂…

Det här med pass är inte riktigt min grej. När vi skulle åka till U-EM 2007 i Italien checkade jag in både väskan och passet på flygplatsen. Tänkte att det vore skönt att slippa bära med sig något. Men när vi skulle kliva på flyget blev det problem då jag inte hade något pass att visa. Det löste sig tack o lov ändå tillslut, men, det gör jag inte om 😊

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/835/40466045/files/2014/12/img_6739.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s