Carita utmanar Angelica i…

Imorse skickade jag ett sms till Angelica vilka två grenar hon fick välja mellan. Det var antingen stående längdhopp eller Wallclimbs. Hon valde stående längdhopp!

Jag hoppade 2,48 m och Angelica hoppade hela 2,61 m vilket gjorde att hon vann. Men jag måste säga, shit va roligt det var med utmaningar! Idag var det även andra personer som hakade på både här på ASK och därborta i Mosseberg. Och man lär sig massor, jag kunde konstatera att jag hoppar upp och inte framåt vid stående längshopp, och nästa gång skall jag inte heller hoppa i lyftarskor 😉 . Kommer sakna dessa utmaningar. Kanske kan man ta steget längre och få fler att utmana oss?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s