Jag skulle inte klara mig utan…

Mina handledslindor!

IMG_6462

2007 var jag på ett träningsläger i Kina. Jag kom dit för att träna med deras lyftare. Det var deras regler som gällde om jag skulle få träna tillsammans med dom, en av reglerna var att alla skulle ha handledslindor på sig. De hävdade att handledslindor är bra att ha som förebyggande syfte då de lyfter tunga vikter varje dag. Jag hade aldrig haft det tidigare men det var då som jag lärde mig att ha på sig dom. Sedan dess har jag alltid på mig dom när jag tränar och det känns tryggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s