Mitt bästa tävlingsminne är…

Mitt stora mål är att få tävla i de olympiska spelen. Sommaren 2013 deltog jag på universiaden i Kazan (universitets-OS). Därför är det självklart att den tävlingen är mitt bästa tävlingsminne (om vi bortser min prestation på tävlingen). Det var ett evenemang som knappt går att beskriva för den var så gigantiskt häftig, mäktig och svårslagen (en tävling som liknas ett riktigt OS).
En liten film från invigningen:

IMG_6707.PNG

IMG_6710.PNG

IMG_6708.PNG

IMG_6709.PNG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s