Angelica utmanar Carita i…

Jaha, då var den första utmanar dagen klar.  Jag fick sms av Angelica (som hade hand om den första utmaningen) att jag fick välja mellan viktade chins eller handstående. Kan ju tala om att första tanken var att jag redan var körd, då hon är riktigt grym på båda två. Men chins, har jag nog ingen chans mot henne för tillfälligt så jag valde handstående, där kan jag ändå ha lite tur att jag kanske står lite längre än vad jag brukar. Jag är inte alls så bra på handstående, har hela tiden sagt att jag skall träna det, men det blir aldrig av. Kanske att jag skall ta tag i det! Ja, se själva 🙂

Angelica – 31 sekunder

Carita – 19 sekunder

Jag förlorade! Men nästa vecka är det min tur att utmana henne, och nu har du lagt ribban högt Angelica, hihi 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s