Innan jag skall lyfta tänker jag…

Egentligen var det utmanardag idag. Men vi byter plats, så den blir imorgon istället!

Innan jag skall göra ett lyft så är det väldigt olika hur jag tänker. Upp till 75 % tänker jag inte alls utan bara lyfter. Det är som att cykla, lyftet kommer automatiskt. Sen brukar Jim säga något som jag skall rätta till (teknik) och då brukar jag fokusera på det. Men när det kommer till 90-100 % så blir det mer jävla-anamma tänk. Precis innan jag lyfter så brukar jag alltid säga till mig själv ”Kom igen nu” innan jag drar igång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s