Det här måste jag göra innan tävlingen…

Rutiner kommer och går, i alla fall för mig när det kommer till tävling. Men jag måste alltid, alltid lyssna på musik med hörlurar innan jag skall tävla. För några år sedan hade jag 1 låt som jag var tvungen att ha, iron maiden och deras dance of Death. Nu är det lite mer blandat och låtarna varierar så länge det inte är någon lugn låt.

IMG_6674.PNG
Till ett tävlingslyft måste jag alltid ta en klunk vatten, powerade eller liknande. När jag sedan skall ta magnesia måste jag alltid varva om handledslindorna ett varv. Och precis innan lyftet så måste jag göra något med armarna, exempelvis veva lite lätt.

Men som sagt, det har varit många olika rutiner på tävling genom tiderna. Men jag försöker ha så lite rutiner som möjligt. Ju mindre måsten desto bättre brukar det bli 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s